About

Melior Consult

BE0732850638

Hazelaarspad 8

B-9840 De Pinte

OUR MISSION


Ik wil graag het verschil maken.


Ik begrijp als geen ander complexe problemen en vertaal deze naar eenvoudige, doeltreffende en implementeerbare oplossingen. Door mijn praktische en systematische denkwijze én mijn gedrevenheid zal u snel de eerste resultaten merken. Daarbij breng ik ook een frisse blik mee. Ik heb geen geschiedenis in uw bedrijf. Uw mensen, processen en procedures zijn dus helemaal nieuw voor mij. Daarom zie ik dingen die anderen vaak over het hoofd zien, ga ik op zoek naar oplossingen die verder gaan dan de voor de hand liggende en slaag ik erin om nieuwe oplossingen te vinden voor bestaande problemen.

Omdat ik zelf zowel in ondersteunende functies als op senior management niveau in een internationale omgeving actief ben geweest kan ik zowel op strategisch & management niveau werken als inzoomen op details en zo de verschillende processen op elkaar afstemmen. Ik maak de vertaalslag van uw strategie, visie naar uw medewerkers en vertaal ook hun noden naar management doelstellingen.

Copyright © All Rights Reserved

Op deze website gebruikt Melior Consult cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt.

Accepteren